کشمکشهای مربوط به مالکیت صرافی هندی وزیرایکس (WazirX)، تاثیر منفی بر این صرافی و کاربران دارد. درواقع، در نوامبر 2019 (آبان1398) صرافی بایننس بزرگترین صرافی رمزنگاری جهان (از لحاظ حجم معاملات) در یک پست وبلاگی ادعای خرید این صرافی هندی را کرده بود.
در اوایل آگوست 2022 (مرداد1401)، مقامات هندی اعلام کردند که این صرافی به 16 شرکت فینتک (شرکتهای ارائهدهنده خدمات مالی) در پولشویی کمک کرده است و از اینرو، پلیس این کشور به دفتر وزیرایکس در بمبئی حمله کرد. بلافاصه پس از آن، بایننس علنا اقداماتی را برای فاصله گرفتن از صرافی وزیرایکس انجام داد. به عنوان مثال، پست وبلاگی بایننس که در ابتدا این خرید را جشن میگرفت، اصلاح شد که در آن ادعا شده بود این معامله محدود به توافقی برای خرید داراییها و مالکیت معنوی خاص بوده است. سیزی، مدیرعامل بایننس نیز در توییتی گفت: «بایننس، هیچ سهامی در نهاد ادارهکننده وزیرایکس (Zanmai Labs) ندارد.» این درحالی است که مقامات صرافی هندی مذکور ادعا کردند که این معامله خرید انجام شده و برای اثبات آن مدرک نیز دارند.
در 26 ژانویه (6بهمن) بایننس، صرافی وزیرایکس، بزرگترین صرافی در هند را ملزم به برآوردهسازی درخواستهای خود تا آخر ماه ژانویه کرد و اعلام کرد عدم توجه به این موضوع میتواند موجب فسخ قرارداد خدمات با وزیرایکس شود. یکی از این الزامات، حذف نام بایننس در قسمت شرایط و قوانین استفاده از خدمات وزیرایکس بوده است. وزیرایکس در بیانیهای اعلام کرد که این الزامات «غیراخلاقی» است و موجب گمراهسازی کاربران میشود. گفتنی است که ظاهرا، 90 درصد از داراییهای کاربران در کیف پولهای تحت کنترل بایننس قرار دارد.
ارشد روابط بینالملل خوندم که قبلاً برای سایتهای سیاسی قلم میزدم. اما دنیای رمزارزها و بلاکچین آنقدر مرا مجذوب خود کرد که تصمیم گرفتم مسیر شغلیام را ...