آیا سلطنت سولانا رو به پایان است؟ بررسی 5 چالش اصلی

آیا سلطنت سولانا رو به پایان است؟ بررسی 5 چالش اصلی
۲۴ شهریور ۱۴۰۳

آیا سلطنت سولانا در خطر است؟ با ما همراه شوید تا 5 دلیل اصلی، از تاخیر در تایید ETF گرفته تا مشکلات امنیتی و اصلاحات قیمتی طولانی که ممکن است سلطه آن را به چالش بکشاند، بررسی کنیم.

قیمت ارز دیجیتال سولانا در آغاز روز معاملاتی ایالات متحده در جمعه 13 سپتامبر (23 شهریور) با یک کاهش 0.3 درصدی به 135 دلار رسید.

عوامل مختلفی همچون برداشت‌های عمده توکن SOL، تاخیر در تصویب صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) سولانا به همراه آسیب‌پذیری‌های امنیتی از نکات برجسته‌ای است که باعث شده قیمت این ارز دیجیتال در طول یک بازه زمانی سه هفته‌ای، یک کاهش قیمتی 18.7 درصدی را به ثبت برساند و از 162 دلار به 132 دلار برسد.

در ادامه این مطلب ما قصد داریم عوامل نام برده که می‌تواند جایگاه سولانا را به عنوان پنجمین ارز دیجیتال برتر از نگاه سایت آماری کوین‌مارکت‌کپ به خطر بی‌اندازد را بیشتر مورد توجه قرار دهیم.

بررسی عوامل تاثیرگذار در کاهش قیمت سولانا

در این قسمت قصد داریم برخی از عواملی که بر کاهش قیمت سولانا تاثیر گذاشته را مورد ارزیابی قرار دهیم.

تاخیر در تصویب ETF سولانا

بیشتر کاربران فعال در حوزه ارزهای دیجیتال گمان می‌بردند که بعد از ثبت موفقیت‌آمیز صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) بیت‌کوین و اتریوم، پروژه بعدی که موفق به ثبت این صندوق‌ها می‌شود سولانا است.

عاملی که مانع تصویب صندوق ETF سولانا شده، نگرانی‌های مطرح شده در مورد انطباق با مقررات و ریسک‌های بازار از طرف کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (SEC) می‌باشد.

بسیاری از تحلیل‌گران بازار ارزهای دیجیتال معتقدند که احتمال تصویب ETF سولانا در سه ماهه آخر سال 2024 بسیار پایین است و تصویب آن در سال 2025 نیز به انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده بستگی دارد.

آسیب‌پذیری‌های امنیتی و کلاهبرداری‌ها

بلاک‌چین سولانا یکی از شبکه‌هایی است که با ادعای افزایش مقیاس‌پذیری پا به دنیای ارزهای دیجیتال گذاشت.

این شبکه که از لحاظ مقیاس‌پذیری این توانایی را دارد تا در عرض یک ثانیه چندین هزار تراکنش را پردازش کند، با فدا کردن مولفه‌های امنیت و تمرکز زدایی که از ارکان اصلی یک بلاک‌چین ایمن هستند، مدام دچار خاموشی‌های مکرر می‌شود.

مضاف بر آن، کلاهبرداری‌هایی که بر روی سولانا انجام شده، می‌تواند به شدت بر اعتماد کاربران تاثیر بگذارد و آنها را به سمت بلاک‌چین‌های امن‌تر سوق دهد.

برداشت‌های FTX و آلامدا

بر اساس داده‌های لوک‌آن‌چین (Lookonchain) آدرس کیف پول مرتبط با FTX و آلامدا که در حال حاضر ورشکسته است، در سه ماهه گذشته 530 هزار واحد توکن سولانا به ارزش تقریبا 71 هزار دلار را برداشت کرده و به چندین آدرس مختلف منتقل کرده است.

در حالی که شرکت اف‌تی‌ایکس و آلامدا هنوز 7.06 میلیون واحد توکن SOL به ارزش 945.7 میلیون دلار قفل شده در دست دارد، برداشت این مقدار در آینده می‌تواند فشار فروش را بر روی سولانا ایجاد کند.

ظهور بلاک‌چین‌های جدید با عملکرد بالا

ظهور بلاک‌چین‌های جدید با عملکرد بالا، یکی از موضوعاتی است که شروع به چالش کشیدن سولانا کرده است. نسل بعدی بلاک‌چین‌ها، سعی دارد تا مجموعه‌ای از مزیت‌هایی مثل تراکنش‌های سریع‌تر، شبکه‌های امن‌تر، مقیاس‌پذیری بهتر و مکانیزم‌های اجماع نوآورانه را برای کاربران به ارمغان بیاورد.

ریسک قیمت سولانا و احتمال شکست حمایت عمده

اگر فشار فروش ادامه پیدا بکند، قیمت سولانا ممکن است به‌واسطه تداوم روند نزولی، نزدیک به 22 درصد کاهش پیدا بکند و به سطح حمایت 105 دلار که با پایین‌ترین محدوده سازگار است، برسد. این ساختار مستطیلی که با دو خط روند نزولی مشخص شده، حرکت کنونی قیمت SOL را هدایت می‌کند.

همچنین شاخص قدرت نسبی روزانه که زیر 50 درصد قرار دارد، نشان می‌دهد که فروشندگان از برتری بیشتری بهره‌مند هستند. بنابراین شکست احتمالی زیر سطح حمایتی 105 دلار می‌تواند نشان‌دهنده تصحیح عمده در پیش‌بینی قیمت سولانا باشد و جایگاه پنجمین ارز دیجیتال برتر را از این رمزارز باز پس بستاند.

اخبار مرتبط:

سولانا 50 دلاری، کابوس تلخی که می‌تواند به واقعیت تبدیل شود

آیا قیمت سولانا در سپتامبر به زیر ۱۰۰ دلار می‌رسد؟

برچسب ها:
منبع:
coingape
مهدی جوادی

من مهدی جوادی دانش آموخته رشته ادبیات و علوم انسانی هستم که به طور کاملا اتفاقی با دنیای جذاب و پرشور ارزهای دیجیتال آشنا شدم و به جمع مجموعه حرفه‌ای و پیشرو ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *