رئیس پلیس فتا فراجا از کشف کلاهبرداری 9 هزار و 230 میلیارد تومانی خبر داد و گفت: در این خصوص 6 نفر که به متهم اصلی در امر خرید و فروش املاک کمک میکردند نیز دستگیر و روانه زندان شدند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا، سردار “وحید مجید” در تشریح این خبر اظهار داشت:
برابر رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و اخبار واصله مبني بر اينکه شخصي ناشناس اقدام به خريد و فروش كلان املاک و زمينهاي شهري با ارز ديجيتال در سطح كشور و همچنين استان زنجان ميکند، موضوع بلافاصله در دستور كار فنی سایبری کارشناسان پليس فتا زنجان قرار گرفت.
این مقام ارشد سایبری ادامه داد:
در بررسيهاي اوليه مشخص شد فردي با هويت معلوم ساكن تهران با شناسايي انبوه سازان زنجان اقدام به خريد گسترده واحدهاي مسکوني و تجاري در سطح این استان در قبال پرداخت ارز ديجيتال کرده است. ثمن معامله (پول فروش) از طريق بازکردن حساب خارجي و انتقال ارز دلار به کيف پول ديجيتال فروشندهها پرداخت شده است.
در بررسي فني کيف پول مورد ادعا، توسط کارشناسان اين پليس مشخص شد ارزهاي نمايش داده شده در داخل کيف پول صوري، حباب و فاقد ارزش بوده و قابليت تبديل شدن به ارزهاي ديگري را نداشته و فقط امكان جابه جايي داخلی، بين كيف پولهاي همان اپليكيشن وجود دارد.
متهم بدين وسيله با نمايش عددي مبلغ به دلار و با توجه به عدم آشنايي فروشنده با ارزهاي ديجيتال و مفاد مبايعه نامه تنظيم شده كه در آنها قيد شده بود عين ثمن معامله نقدا پرداخت شده است، با اخذ وكالت فروش از فروشنده و تعيين موعد 3 ماهه نقد شدن ارزهاي ديجيتال صوري نمايش داده شده مورد ادعا، امكان هرگونه معاملات بعدي را به صورت كاملا قانوني براي خود فراهم کرده بود.
سردار مجید، در خاتمه به هموطنان توصیه کرد:
با توجه به ریسکپذیری بالای سرمایهگذاری در حوزه رمز ارز و افزایش شیوههای کلاهبرداری در این موارد، در صورتی که افراد تمایل به هر گونه فعالیت اقتصادی و تجاری در حوزه رمزارزها دارند، ابتدا آسیبها و تهدیدات را کاملا شناسایی نموده و با آگاهی کافی نسبت به فعالیت در این حوزه اقدام نمایند.
پیشنهاد میکنیم مقاله مربوط به روشهای کلاهبرداری را مطالعه کنید.
ارشد روابط بینالملل خوندم که قبلاً برای سایتهای سیاسی قلم میزدم. اما دنیای رمزارزها و بلاکچین آنقدر مرا مجذوب خود کرد که تصمیم گرفتم مسیر شغلیام را تغییر ...