آدرس جعلی منجر به ضرر 70 میلیون دلاری شد؛ مراقب کلاهبرداری‌های جدید در رمز ارزها باشید!

آدرس جعلی، ضرر 70 میلیون دلاری! مراقب کلاهبرداری جدید در رمز ارزها باشید
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

طبق گزارش شرکت امنیت بلاکچین سایورس الرت (Cyvers Alert)، یک تریدر ناشناس در دام کلاهبرداری موسوم به «آلوده کردن آدرس» (address poisoning) افتاده و 1155 واحد رپد بیت‌کوین (WBTC) به ارزش تقریبی 70.5 میلیون دلار را از دست داده است. میر دولف (Meir Dolev)، بنیانگذار و مدیر ارشد فناوری سایورس، این اتفاق را «احتمالا بزرگ‌ترین مورد ضرر مالی ناشی از کلاهبرداری آلوده کردن آدرس» تا به امروز می‌داند.

کلاهبرداری «آلوده کردن آدرس» چیست؟

در دنیای ارزهای دیجیتال، کلاهبرداری موسوم به «آلوده کردن آدرس» خطری نوظهور محسوب می‌شود که در آن، سودجویان با فریب کاربران، آن‌ها را وادار به انتقال دارایی‌های دیجیتال به کیف پول‌های جعلی می‌کنند. این روش فریبکارانه از طریق ایجاد آدرس‌هایی مشابه آدرس‌های معتبر، اما با کاراکترهای ابتدایی و انتهایی یکسان انجام می‌شود. سپس هکرها با انجام یک تراکنش از آدرس جعلی به کیف پول هدف، آن را «آلوده» می‌کنند.

نحوه عملکرد کلاهبرداری

در پی این آلودگی، هر تراکنشی که از آدرس معتبر به کیف پول هدف ارسال شود، به جای مقصد اصلی به کیف پول جعلی هکر منتقل خواهد شد. قربانی که از آلودگی آدرس بی‌خبر است، در حین بررسی لاگ تراکنش‌ها، آدرس آلوده را کپی می‌کند و ناخواسته وجوه خود را به کیف پول هکر منتقل می‌کند.

شیوع این نوع کلاهبرداری

متأسفانه این نوع حمله، موسوم به «آلوده کردن آدرس»، در صنعت ارزهای دیجیتال رواج پیدا کرده است. چانگ‌پنگ ژائو (Changpeng Zhao)، مدیر عامل سابق صرافی بایننس، سال گذشته در مورد توانایی کلاهبرداران در ایجاد آدرس‌های مشابه آدرس‌های معتبر برای فریب کاربران هشدار داده بود.

اخبار مرتبط:
هشدار لجر: حمله به کاربران سولانا با روش آلوده کردن آدرس

منبع:
cryptoslate
یعقوب قریشی

ارشد روابط بین‌الملل خوندم که قبلاً برای سایت‌های سیاسی قلم می‌زدم. اما دنیای رمزارزها و بلاک‌چین آنقدر مرا مجذوب خود کرد که تصمیم گرفتم مسیر شغلی‌ام را ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط
آخرین مطالب